Installatiebedrijf in Rotterdam en Dordrecht

Van Wijk Installatie staat voor u klaar

Om door een professioneel installatiebedrijf uw sanitair, verwarming, gasinstallaties of ventilatie te laten verzorgen kunt u de hulp van Van Wijk Installatie inschakelen. Wij kunnen u zonder problemen komen helpen als u in Dordrecht of Rotterdam woont. Bij Van Wijk Installatie bent u zeker van een hoge mate van professionaliteit en kennis, gecombineerd met een klantvriendelijke aanpak. Wanneer u een afspraak wilt maken om de mogelijkheden te bespreken dan bent u welkom contact met ons op te nemen.

Schakel in Rotterdam of Dordrecht de hulp in van installatiebedrijf Van Wijk

Van Wijk Installatie heeft al sinds 2010 verschillende projecten verzorgd in onder meer Dordrecht en Rotterdam. Wij hebben ons gespecialiseerd in ventilatie, verwarming, gasinstallaties en sanitair waardoor wij er altijd zorgen voor het beste resultaat. Wij bieden onze klanten op alle werken een garantie van twee jaar, zodat u zeker bent dat de klus op een duurzame, kwaliteitsvolle manier is afgehandeld. Van Wijk Installatie wilt onze klanten zo goed mogelijk helpen door niet alleen hoogwaardig werk te leveren maar ook door altijd met u mee te denken over de beste oplossing.

Wij helpen u graag

Neem gerust contact op met Van Wijk Installatie (Installatiebedrijf Rotterdam Dordrecht)  wanneer u onze hulp in wilt schakelen. Dit kan via ons contactformulier. Wij maken eerst met u een afspraak om bij u langs te komen. Gedurende het gesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord gaat gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag!