Loodgieter in Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem

Van Wijk Installatie zorgt dat alles tot in de puntjes is verzorgd

Wilt u uw nieuwe sanitair door een vakman laten aanleggen? Of wilt u uw bestaande sanitair laten renoveren of repareren? Hoe dan ook, als loodgieter staat Van Wijk Installatie voor u klaar. Het is voor ons geen probleem om u te helpen met uw sanitair als u bijvoorbeeld in Dordrecht of Rotterdam woont. Van Wijk Installatie heeft zich gespecialiseerd in het werken met sanitair waardoor wij u een hoge mate van professionaliteit en kennis kunnen bieden, gecombineerd met een klantvriendelijke aanpak. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? In dat geval nodigen wij u uit contact met Van Wijk Installatie op te nemen.

Heeft u een loodgieter nodig in Rotterdam of Dordrecht?

Van Wijk Installatie zorgt sinds de oprichting in 2010 als loodgieter voor projecten in onder meer Dordrecht en Rotterdam. Met de specialisatie in het sanitair kunnen wij problemen of plaatsing prima voor onze rekening nemen. Om u te garanderen dat de kwaliteit in orde is bieden wij op alle werken een garantie van twee jaar. Dit laat zien hoeveel wij vertrouwen hebben dat de klus op een duurzame, kwaliteitsvolle manier is afgehandeld. Van Wijk Installatie streeft er naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit doen wij niet alleen hoogwaardig werk te leveren maar ook door altijd met u mee te denken over de beste oplossing.

Altijd het beste resultaat

Van Wijk Installatie (Loodgieter Dordrecht Rotterdam) is op ieder moment van de dag te contacteren wanneer u onze hulp in wilt schakelen. Om te beginnen maken wij een afspraak met u om bij u langs te komen en uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord gaat gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag! Neem nu contact op via het contactformulier.