Loodgieter in Den Bosch, Breda en Gorinchem

Van Wijk Installatie kan u uitstekend van dienst zijn

Heeft u nieuw sanitair dat door een professionele loodgieter moet worden aangelegd? Heeft u bestaand sanitair dat toe is aan renovatie of reparatie? In alle gevallen staat Van Wijk Installatie als loodgieter voor u klaar. Wij kunnen u uitstekend met uw sanitair als u in onder andere Den Bosch, Gorinchem of Breda woont. Dankzij een specialisatie in het werken met sanitair kan Van Wijk Installatie u een hoge mate van professionaliteit en kennis bieden, gecombineerd met een klantvriendelijke aanpak. Om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken nodigen wij u uit direct contact met Van Wijk Installatie op te nemen.

Zoekt u een loodgieter voor een project in Den Bosch, Breda of Gorinchem?

Al sinds de start in 2010 zorgt Van Wijk Installatie als loodgieter voor projecten in bijvoorbeeld Breda, Gorinchem en Den Bosch. Het is voor ons geen probleem om uw sanitair voor onze rekening te nemen. Wij bieden op alle werken die wij voltooid hebben een garantie van twee jaar. U kunt er dan ook op vertrouwen dat de klus op een duurzame, kwaliteitsvolle manier is afgehandeld. Van Wijk Installatie wil onze klanten zo goed mogelijk helpen. Wij leveren hiervoor niet alleen hoogwaardig werk maar wij denken ook altijd met u mee te denken over de beste oplossing.

Wij garanderen een prachtig, duurzaam eindresultaat

Het is mogelijk om op ieder moment van de dag Van Wijk Installatie (Loodgieter Gorinchem Breda Den Bosch) te contacteren via ons contactformulier wanneer u de hulp van een loodgieter nodig heeft. Wij maken tijdens uw belletje een afspraak om bij u langs te komen en uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand hiervan stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Wanneer u akkoord gaat gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag!